Menu
 

Iebraucot kokā, Siguldas novadā miris autovadītājs

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pirmdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumā miris viens cilvēks, savukārt vēl desmit personas avārijās guvušas dažādas traumas, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Naktī uz otrdienu īsi pēc pusnakts Siguldas novadā, Siguldas pagastā, "Saulītēs", pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas kāds automašīnas "BMW" vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un uzbrauca šķērslim - kokam, pēc kā automašīna apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā viena persona notikuma vietā gāja bojā. Valsts policija izmeklē negadījuma apstākļus.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēts 131 ceļu satiksmes negadījums. Astoņās avārijās kopumā cietuši desmit cilvēki. Cietušo starpā bijis viens gājējs un divi elektroskrejriteņu vadītāji.

Par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem vakar noformēti 472 administratīvā pārkāpuma protokoli. Apmēram puse sodu saistīta ar pārāk ātru braukšanu. Tikmēr seši transportlīdzekļu vadītāji pirmdien tikuši pie kriminālatbildības par braukšanu stiprā alkohola reibumā. No viena šofera tiks konfiscēts transportlīdzeklis, savukārt no pieciem tiks piedzīta transportlīdzekļu vērtība.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.