Menu
 

Sniegs daudzviet apgrūtina braukšanu; strādā 104 ziemas tehnikas vienības

  • Autors:  Apriņķis.lv
Sniegs daudzviet apgrūtina braukšanu; strādā 104 ziemas tehnikas vienības Foto - arhīvs

Ceturtdienas rītā sniegs daudzviet apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, tostarp Pierīgā. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 104 VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” ziemas dienesta tehnikas vienības, kas sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem.

Pēc AS “Latvijas Valsts ceļi” informācijas, apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem Pierīgā ir šādos posmos:

Rīgas apvedceļi (A4 un A5) visa maršruta garumā; Ainažu šoseja (A1) posmā no Berģiem līdz Bīriņu pagriezienam; Vidzemes šoseja (A2) posmā no Rīgas līdz Vangažiem; Valmieras šoseja (A3) posmā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam; Daugavpils šoseja (A6) posmā no Rīgas līdz Ogrei; Bauskas šoseja(A7) posmā no Rīgas līdz Ķekavai; Jelgavas šoseja (A8) posmā no Rīgas līdz Jelgavai; Liepājas šoseja (A9) visa maršruta garumā; Ventspils šoseja (A10) posmā no Rīgas līdz Usmai.

“Latvijas Valsts ceļi” autovadītājus aicina būt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot piesardzīgu distanci. Uz ceļiem var veidoties tā saucamais melnais ledus, kas ir neredzams, un autovadītājs to sajūt tikai sākot veikt manevrus ar mašīnu – bremzējot, manevrējot ar stūri un pedāļiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.