Menu
 

Pierīgas triatlonisti plūc laurus Latvijas sprinta čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/RNulle Foto - facebook.com/RNulle

Svētdien Smiltenē vairāk nekā 120 sportistus pulcēja Latvijas čempionāts triatlonā sprinta distancē, kas vienlaikus bija arī Latvijas kausa izcīņas septītais posms. Dalībnieku vidū bija arī kupls pulciņš dažāda vecuma Pierīgas novadu pārstāvju, no kuriem neviens vien kļuva par sacensību laureātu.

Galvenajā distancē (750 m peldus, 20 km uz divriteņa, 5 km skriešus) pirmās divas vietas absolūtajā vērtējumā izcīnīja Daugavpils triatlonisti Danila Proščinko (58:18) un Sandis Kornijenko (1.00:26), aiz kuriem finišēja Artūrs Liepa no Carnikavas novada Kalngales (1.01:33) un Igors Gucanovičs no Babītes (1.03:20).

I.Gucanovičs izrādījās labākais M40 vecuma grupā, kurā trešais bija Māris Liepa no Kalngales, summā ieņemot devīto vietu. F17 grupā jaunietēm otro vietu ieņēma Elīza Zvīgule no Ādažiem, bet M50 grupā vīriem trešais bija mārupietis Toms Pikšēns.

250 m+10 km+2,5 km distancē, kurā sacentās jaunieši, senioru un stafešu komandas, otro vietu F15 grupā ieņēma Laura Gucanoviča no Babītes, bet M60 grupā otrais bija pieredzējušais Raimonds Garenčiks no Carnikavas.

Panākumus guva arī divi jaunie Babītes sportisti 100 m + 3 km + 500 m distancē. Trešais absolūtajā vērtējumā un pirmais jaunākajā M9 grupā bija Valts Skujiņš, bet trešo vietu F11 grupā un piekto vietu 17 dalībnieku konkurencē ieņēma Kate Skujiņa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.