Menu
 

Olainē un Ķekavā mājinieki pārliecinoši apspēlē pastarīšus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Olainē un Ķekavā mājinieki pārliecinoši apspēlē pastarīšus Rīgas Futbola federācija, AFA "Olaine"

Latvijas futbola pirmās līgas 18. kārtas spēlēs leģionāru rezultatīvā spēle sestdien palīdzējusi izcīnīt pārliecinošas uzvaras abām Pierīgas komandām. Sporta klubs “Super Nova” līdz ar panākumu Olainē turpina cīņu par vietu godalgotajā trijniekā, bet Ķekavas futbola klubs “Auda” – par vietu pirmajā sešniekā.

SK “Super Nova” futbolisti Olainē mačā pret tabulas lejasdaļas komandu no Balvu sporta centra savus līdzjutējus iepriecināja ar septiņiem goliem – 7:1. Četrus iesita gruzīns Giorgijs Gogolašvili, divus japānis Šuma Nagamacu, bet kompensācijas laikā punktu pielika Artūrs Grabčaks.

Savukārt futbola klubs “Auda” sestdien Ķekavā uzņēma Grobiņas sporta centra komandu un, arī pateicoties savu leģionāru rezultativitātei, svinēja uzvaru 3:0. Pirmajā puslaikā triju minūšu laikā bumbu viesu vārtos divreiz ieraidīja japānis Endzo Kensuke, bet drīz pēc pārtraukuma pārsvaru palielināja korejietis Kims Jeonvans.

Jāpiezīmē, ka iepriekšējā kārtā abi klubi ar Pierīgas “pierakstu” tikās savā starpā, un SK “Super Nova” savās mājās Olainē pieveica “Audu” 3:0. Divus vārtus guva Giorgijs Gogolašvili (vienus ar “pendeli”) un vienus Edgars Kārkliņš.

Pirmās līgas turnīra tabulā četras kārtas līdz beigām pirmās divas vietas ieņem FK “Tukums 2000” (48 punkti) un “BFC Daugavpils”/”Progress” (46 p.), kuriem ar 41 punktu seko “Super Nova”. FK “Auda” futbolistiem ir 25 punkti un viņi par trim punktiem atpaliek no sestajā pozīcijā esošā futbola kluba “Smiltene”.

Arī nākamajā kārtā 29.septembrī Pierīgas klubi aizvadīs spēles savā laukumā – SK “Super Nova” Olainē tiksies ar “Staiceles bebriem”, bet FK “Auda”Ķekavā ar Preiļu BJSS futbolistiem.

Latvijas otrās līgas Rīgas reģiona turnīrā sezonu ar izcīnīto trešo vietu noslēguši futbola kluba “Salaspils” / sporta kluba “Kengaroos” spēlētāji, kuri pēdējā kārtā ar 3:2 apspēlēja “Ghetto FC/Gvatar” vienību. 18 spēlēs salaspilieši izcīnīja desmit uzvaras, četrreiz cīnījās neizšķirti, piedzīvoja četrus zaudējumus, savāca 34 punktus un par astoņiem punktiem atpalika no Rīgas čempioniem “FC BetLanes” un par diviem punktiem – no jau pieminētajiem “Ghetto FC/Gvatar” futbolistiem.

Pēdējā desmitajā vietā ar septiņiem punktiem palika Garkalnes novada sporta kluba “Upesciems” komanda.

Sezona noslēgusies arī Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” dāmu komandai. Pirmās līgas otrā posma turnīru par 1.-6.vietu olainietes pabeidza ar graujošu 9:0 uzvaru pār futbola klubu “Iecava” (ar “hettriku” atzīmējās Lana Osiņina).

Desmit spēlēs AFA “Olaine” nopelnīja 19 punktus un noslēguma tabulā ieņems trešo vai ceturto vietu – atkarībā no 28. septembrī paredzētās “BFC Daugavpils” un čempioņu titulu jau nodrošinājušās futbola skolas “Metta” komandas spēles iznākuma. Ja daugavpilietes neuzvarēs, olainietes otro gadu kļūs par pirmās līgas bronzas medaļu ieguvējām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.