Menu
 

Latvijas handbolistes divreiz piekāpjas Slovākijas izlasei

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Handbola federācija Foto - Latvijas Handbola federācija

Latvijas dāmu handbola valstsvienība pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēs divreiz piekāpās Slovākijas izlasei un nākamajā kārtā neiekļuva.

Latvijas komandas sastāvā bija Salaspils sporta skolas pārstāves Patrīcija Elizabete Prūse un Frīda Binduka, kā arī Stopiņu pagasta handbola komandas spēlētājas Lana Nikolajeva (līdz šai nedēļai viņa ar 11 spēlēm bija pieredzējušākā izlases dalībniece) un Laura Lielā. Komandu trenēja Stopiņu komandas vadītājas Natālija Kudrjavceva un Ivita Asare, kura ir arī Latvijas Handbola federācijas prezidente.

Abi zaudējumi pret krietni meistarīgākajām Slovākijas handbolistēm sanāca smagi – trešdien izbraukumā tika piedzīvota sagrāve 21:46 (13:23), bet svētdien Valmierā –17:43 (11:26). Pirmajā mačā Prūse guva trīs, Binduka divus un Nikolajeva vienus vārtus, bet atbildes spēlē Bindukai trīs precīzi metieni un Prūsei divi.

Latvijas vīru virslīgas turnīrā piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojuši “Salaspils” handbolisti, kuri savās mājās ar 22:38 piekāpās Murjāņu sporta ģimnāzijas audzēkņiem. Pa pieciem vārtiem iemeta Ivars Brics un Kaspars Luksis. Tabulā salaspilieši atrodas pēdējā septītajā vietā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.