Menu
 

Ulbrokas handbolistiem trīs līdzīgās spēlēs viens panākums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - youtube.com Foto - youtube.com

Vienu uzvaru trīs spēlēs Latvijas handbola čempionātā nedēļas nogalē izcīnīja Ulbrokas komandas – Ulbrokas sporta kluba vīri Latvijas pirmās līgas turnīrā un Stopiņu pagasta dāmu komanda Latvijas virslīgā.

Izbraukuma spēlē pret ZRHK “Dobele”/Dobeles sporta skolas komandu ulbrokieši jau pirmajā puslaikā nonāca zaudētājos ar 3-4 vārtu starpību, un tāda tā saglabājās līdz pat cīņas beigām – 26:29. Sešus metienus realizēja Artis Grunde, pa pieciem – Andris Lazda un Ritvars Bērziņš.

Svētdien Ulbrokas sporta kompleksā viesojās Ogres novada sporta centra/HK “Ogre” handbolisti, kuri oficiāli gan bija mājinieku statusā. Interesanti arī, ka šo, tāpat kā maču Dobelē, tiesāja Viktorija Alpaidze no Krievijas un Hanna Silvestrova no Ukrainas. Šoreiz jau ulbrokieši ar pirmajām minutēm uzņēmās vadību un ilgi saglabāja minimālu pārsvaru. Otrā puslaika vidū viņiem to izdevās palielināt līdz četriem vārtiem, bet pašās beigās arī līdz sešiem – 37:31.

Rezultatīvākais ar 11 precīziem metieniem bija Andris Lazda, pa pieciem guva Matīss Roberts Māziņš un Dāvis Bērziņš. Ar 6 punktiem 7 spēlēs Ulbrokas klubs tabulā ieņem ceturto vietu.

Latvijas dāmu virslīgas čempionātā trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Stopiņu pagasta handbola komanda. Mājas spēlē pret Ludzas klubu “Latgols” Stopiņu handbolistes gandrīz visas spēles gaita bija iedzinējās, lielākā rezultāta starpība bija “mīnus seši” otrā puslaika sākumā. Neilgi pirms beigām laukuma saimnieces to samazināja līdz diviem vārtiem, tomēr no zaudējuma nespēja izglābties – 37:40.

Pa astoņiem vārtiem iemeta Annija Samohina, Laura Lielā un Viktorija Talagajeva, septiņus – Elita Ekkerte. Turnīra tabulā Stopiņu PHK ieņem pēdējo septīto vietu, otrajā ar 8 punktiem 5 spēlēs ir Salaspils sporta skola, bet līderes ir Ludzas handbolistes (10 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.