Logo
Drukāt šo lapu

"Konservatīvie" zaudē arī Ropažu novada deputātes

Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Partija "Konservatīvie" zaudējusi ietekmi arī Ropažu novadā. Kā aģentūru LETA informēja partijas Ropažu novada nodaļas vadītājs Raitis Bukovskis, 23.janvārī par izstāšanos no politiskās partijas "Konservatīvie" paziņoja 16 Ropažu novada nodaļas biedri, tostarp viņš pats. Partiju pametušas abas no "Konservatīvo" saraksta Ropažu novada domē ievēlētās deputātes - Irēna Krote un Renāte Gremze.

Bukovskis skaidroja, ka kopš "Konservatīvo" sakāves 14.Saeimas vēlēšanās partijai neesot izdevies apturēt biedru masveida aizplūšanu un sagatavoties partijas restartam. No partijas Ropažu nodaļas aizgājušie domubiedri "kā vienota komanda" tagad vairāk pievērsīšoties politiskajām aktivitātēm vietējā līmenī. Bukovskis norādīja, ka partiju pametušas 3/4 Ropažu nodaļas biedru.

LETA jau ziņoja, ka no partijas "Konservatīvie" izstājusies lielākā daļa Ventspils nodaļas biedru. Tāpat šomēnes par lēmumu izstāties no "Konservatīvajiem" paziņoja arī trīs Rīgas domes deputāti, proti, Rīgas vicemēre Linda Ozola, kā arī deputāti Jānis Ozols un Dāvis Stalts. 

"Konservatīvo" priekšsēdētājs Gatis Eglītis norādījis, ka "Konservatīvie" turpinās strādāt un partijā notiekot liels pārmaiņu process, lai atgūtu plašākas sabiedrības uzticību un veiksmīgi startētu nākamajās vēlēšanās.

Visas tiesības aizsragātas © apriņķis.lv 2024