Menu
 

Jūrmalā pagaidām nenoskaidrotos apstākļos gājis bojā "Land Rover" vadītājs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Ceturtdien, 25.janvārī, ap plkst.12.00 Jūrmala, Teātra ielā, automašīnas “Land Rover” vadītājs, braucot atpakaļgaitā, uzbrauca šķērslim – akmens kāpnēm. Automašīnas vadītājs pagaidām nenoskaidrotos apstākļos mira. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Kopumā kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 197 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens gājis bojā. Cietušo vidū ir trīs gājēji.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti septiņi transporta līdzekļu vadītāji alkohola reibumā un divi – narkotisko vielu iespaidā. Visi deviņi tiks saukti pie kriminālatbildības. Pieciem stiprā alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā pieķertajiem dzērājšoferiem konfiscēs automašīnas, bet četros gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Kopš pirmdienas arī sastādīti 206 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un 15 protokoli par agresīvu braukšanu, kā arī reģistrēta viena automašīnas zādzība, septiņas zādzības no mājokļa un divas laupīšanas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.