Menu
 

Voroņežas apgabalā Krievijas kara lidmašīnas bombardē vagneriešus

  • Autors:  LETA/UNIAN

Voroņežas apgabalā Krievijas militārā aviācija sestdien bombardē grupējuma "Vagner' algotņus, kas dodas Maskavas virzienā,  ziņo Krievijas "Telegram" kanāli.

"Voroņežas [apgabala] Verhņijmamonas ciemā dzirdami sprādzieni. Ciems atrodas pa ceļam no Rostovas uz Voroņežu," raksta kanāls "Sota", atsaucoties uz lasītāju snegto informāciju.

"Voroņežas apgabals. Sprādzieni, šavieni. Aviācija dod triecienus autoceļam M-4, pa kuru virzās "Vagner" kaujinieki," vēsta kanāls "VČK-OGPU".

Savukārt Maskavas apgabalā slēgts satiksmei autoceļš M-4 un vēl vairākas šosejas, paziņojušas varas iestādes.

Iepriekš aģentūra "Reuters", atsaucoties uz informētiem avotiem, ziņoja, ka vagnerieši ieņēmuši vairākus militāros objektus Voroņežā, tomēr šai informācijai nav neatkarīga apstiprinājuma.

Jau vēstīts, ka "Vagner" vadītājs Jevgeņijs Prigožins paziņojis, ka "Vagner" algotņi no Ukrainas iegājuši Krievijā nolūkā gāzt Krievijas militāro vadību. Sestdienas rītā Prigožins videouzrunā sacīja, ka atrodoties Krievijas Dienvidu militārā apgabala štābā Rostovā pie Donas un pieprasīja, lai pie viņa tiktu nogādāti Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu un ģenerālštāba priekšnieks Valērijs Gerasimovs. Prigožins apgalvoja, ka vagneriieši kontrolējot militāros objektus Rostovā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.