Menu
 

Aicina paust viedokli par "Conexus Baltic Grid" dabasgāzes pārvades sistēmas attīstības plānu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.conexus.lv Foto - www.conexus.lv

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija (SPRK) aicina paust viedokli par AS "Conexus Baltic Grid" iesniegto dabasgāzes pārvades sistēmas attīstības 10 gadu plānu. Lai uzklausītu viedokļus, SPRK 15.septembrī plkst.14.00 rīko attālinātu uzklausīšanas sanāksmi, informē komisijā.

Uzklausīšanas sanāksmē komersanta pilnvarotais pārstāvis iepazīstinās ar dabasgāzes pārvades sistēmas attīstības 10 gadu plānu, ko AS "Conexus Baltic Grid" SPRK iesniedza šāgada 30.augustā. AS "Conexus Baltic Grid" attīstības plāna mērķis ir nodrošināt ilgtspējīgu un drošu infrastruktūras darbību un attīstību, veicot ieguldījumus esošās dabasgāzes pārvades sistēmas atjaunošanā un jaunu pārvades sistēmas elementu izveidē, kā arī atjaunīgo un mazoglekļa gāzu attīstības sekmēšana.

Interesenti un mediju pārstāvji dalību attālinātajā sanāksmē var pieteikt līdz 14.septembrim, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot pa tālr. 67097227, vēsta SPRK. Ikvienam sanāksmes dalībniekam būs iespēja uzdot jautājumus gan komersantam, gan SPRK pārstāvjiem, kā arī izteikt savus priekšlikumus par dabasgāzes pārvades sistēmas attīstības 10 gadu plānu. Uzklausīšanas sanāksmes gaita tiek fiksēta protokolā. Ar dabasgāzes pārvades sistēmas attīstības 10 gadu plānu var iepazīties SPRK tīmekļvietnē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.