Menu
 

Mārupes aukstumpeldētāji aicina uz sezonas atklāšanas pasākumiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.marupe.lv Foto - www.marupe.lv

Mārupes aukstumpeldētāju neformālā apvienība uzsāk jau sesto sezonu un laipni aicina drosminiekus, kuri vēlas rūdīties, pievienoties un izaicināt sevi, lai, iespējams, iegūtu jaunu, ļoti pozitīvu atkarību, stāsta projekta autore Elīna Puncule. Visas aktivitātes ir bez maksas un pieejamas ikvienam mārupietim. 

"Kā ierasts, no oktobra līdz aprīlim jebkādos laikapstākļos vismaz reizi nedēļā notiek koppeldes. Bargas ziemas apstākļos āļiņģu ciršana un uzturēšana ir īsts izaicinājums, tāpēc papildspēki vienmēr noder! Kādi būs ieguvumi? Neaprakstāmi laba fiziskā pašsajūta, mentālās stabilitātes veicināšana, pozitīvas emocijas, prieks, jauni paziņas un, iespējams, pat draugi!" teic projekta autore.

Iepriekšējās sezonās apvienība jau realizējusi vairākus projektus konkursā “Mārupe-mūsu mājas”, ne tikai baudot lielisko atmosfēru pasākumos, bet arī iegādāts aprīkojums āliņģa uzturēšanai un termoss siltas tējas vārīšanai.

28.septembrī plkst.18.00 “JIP Mārupīte” paredzēta koppelde iesācējiem. Jāņem līdzi peldlietas, jāģērbjas silti un jāapbruņojas ar pozitīvām domām, vēsta E.Puncule. Pieteikšanās - ej.uz/koppelde

8.oktobrī plkst.12.00 “JIP Mārupīte” paredzēts Mārupes aukstumpeldēšanas sezonas atklāšanas pasākums. Tas norisināsies jau ceturto reizi, un vadmotīvs aizvien tas pats - “Prieks”. Aicināti visi interesenti ar ģimenēm, draugiem un radiem! Arī tie, kuri nepeldēs, bet vēlas labi pavadīt laiku. Programmā paredzētas dažādas aktivitātes - svinīga sezonas atklāšana, iesildīšanās un kopīga došanās ūdenī, ciemiņi, pārsteigumi, sildoši ēdieni un dzērieni, saliedējošas aktivitātes un balvas, iespējams, arī dejas.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.