Menu
 

Ieviestas izmaiņas reģionālo autobusu maršrutos uz Kadagu, Garkalni un Ādažiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

No 18.septembra ieviestas izmaiņas trīs reģionālo autobusu maršrutos Ādažu novadā, kas veidos ērtāku novada iedzīvotāju mobilitāti saistībā ar galvaspilsētu, informēja VSIA “Autotransporta direkcija” (ATD).

Reģionālo autobusu maršruta nr.6821 Rīga-Ādaži-Kadaga rīta reisā plkst.6.30 no Ādažiem veiktas izmaiņas braukšanas laikos starp pieturām, nemainot pienākšanas laiku galapunktā. ATD aicina pasažierus precizēt, cikos autobuss pienāk pieturās atjaunotā kustības grafika ietvaros.

Savukārt rīta reisam no pieturas “Ādažu centrs”, kas pirms tam tika uzsākts plkst.7.10, turpmāk pasažieri uz Rīgu dosies desmit minūtes vēlāk (plkst.7.20) un galapunktā nokļūs tajā pašā laikā, kā tas bija agrāk.

Arī reģionālo autobusu maršrutā nr.6822 Rīga-Ādaži-Podnieki-Garkalne rīta reisā plkst.6.40 no pieturas “Ādažu centrs” veiktas izmaiņas braukšanas laikos starp pieturām, nemainot pienākšanas laiku galapunktā.

Reģionālo autobusu maršruta nr. 6855 Rīga-Kalngale-Carnikava-Kadaga kustības grafikā iekļauta pietura “Dārznieku iela”, bet rīta reiss darba dienās no Kalngales tiek izpildīts piecas minūtes agrāk – plkst.7.20 (iepriekš plkst.7.25).

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos SIA "Latvijas Sabiedriskais autobuss". Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Rīgas plānošanas reģionu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.