Menu
 

Rīgas futbola čempionātā uzvar Salaspils un Olaines komandas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

Piecas spēles līdz beigām kļuvuši zināmi gan Rīgas futbola čempionāta jeb Latvijas trešās līgas Centra grupas turnīra uzvarētāji, gan divas komandas, kas Centra reģionu pārstāvēs trešās līgas finālturnīrā un cīnīsies par vietu otrajā līgā.

Savā turnīra priekšpēdējā spēlē vēl vienu uzvaru izcīnīja čempionu titulu jau nodrošinājusī Jaunatnes futbola kluba “Daugava”/Salaspils Futbola skolas komanda, kas ar 2:1 pārspēja FK RSU futbolistus. Abus vārtus 40.un 71.minūtē guva Edgars Zemītis.

Otro vietu un ceļazīmi uz trešās līgas finālturnīru par spīti zaudējumam 0:1 pret Rīgas Tehniskās universitātes studentiem ieguva futbola klubs “Union”, kas mājas spēles aizvada Olainē. Salaspiliešiem ir 56 punkti un atlikusi viena spēle, bet FK “Union” 46 punkti un divas spēles.

Tabulas lejasdaļas komandu konkurencē Ropažu novada “Upesciema Warriors” vispirms ar 0:1 zaudēja Babītes sporta klubam (vārti Tomasa Ragauska kontā), bet pēc tam apspēlēja pastarīšus futbola klubu “Namejs” 4:1 (pa precīzam sitienam Reinim Groskopam, Jānim Avotam, Mārim Pilsētniekam un Evertam Rūdolfam Motem).

Bez cerībām pakāpties augstāk kārtu pirms beigām Upesciema futbolisti 12 klubu konkurencē ieņem devīto vietu (20 p.) un Babītes SK desmito (17 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.