Menu
 

Ulbrokas florbolisti sezonas atklāšanas spēles pagarinājuma beigās piekāpjas čempioniem; zaudē arī "Ķekava"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - ekrānšāviņš no sportacentrs.com Foto - ekrānšāviņš no sportacentrs.com

Ar iepriekšējās sezonas finālistu savstarpējo dueli sestdien startējis Latvijas florbola čempionāts, jeb “Elvi” florbola līga. Dramatiskā cīņā Ulbrokas florbola klubs, kas šosezon startē ar nosaukumu "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka", piekāpās pašreizējiem čempioniem “Lielvārde/FatPipe” florbolistiem.

Sezonas pirmie vārti tika gūti jau spēles pirmajā minūtē – mājinieki izvirzījās vadībā un pirmās trešdaļas vidū arī divkāršoja pārsvaru. Tomēr ulbrokieši vēl pirmajā perioda vienus vārtus atspēlēja, bet otrās trešdaļas vidū panāca izlīdzinājumu 2:2.

Līdz otrajam pārtraukumam komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet trešajā trešdaļā Lielvārdes florbolisti atguva divu vārtu pārsvaru. Ulbrokas klubam palika četrarpus minūtes, lai atspēlētos, un to viņi arī paveica – 5:5.

Pagarinājumā lieliska iespēja čempionātu iesākt ar uzvaru bija viesiem, kuri kādā brīdī nonāca trijatā pret vienu mājinieku aizsargu. Taču tā palika neizmantota, bet nieka trīs sekundes līdz papildlaika beigām pēdējo uzbrukumu sekmīgi pabeidza laukuma saimnieki – "Latvijas Hipotēka/Oxdog Ulbroka" komandai zaudējums 5:6 un viens punkts turnīra tabulā.

Pa diviem vārtiem viesu labā iemeta Kaspars Šķēls un Daniels Anis, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju savā komandā.

Svētdien ar izbraukuma spēli pret Cēsu “Lekringu” jauno sezonu virslīgā sāka otrs Pierīgas klubs – “Ķekava”. Pirmos vārtus sezonā ķekaviešiem otrās trešdaļas vidū guva Artūrs Narogs, taču līdz tam bumbiņa jau trīs reizes bija atradusi ceļu uz viņu vārtiem. Pēdējā periodā cēsnieki iemeta vēl vienus vārtus un sagādāja viesiem zaudējumu 1:4.

Kopumā “Elvi” florbola līgā šajā sezonā cīnīsies 12 klubi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.