Menu
 

Kopš nedēļas sākuma satiksmes negadījumos Rīgas reģionā gājuši bojā divi gājēji, cietusi 21 persona

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Kopš pirmdienas Rīgas reģionā reģistrēti 234 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietis 21 cilvēki un divi gājuši bojā. Cietušo vidū ir pieci gājēji, pieci velosipēdisti un trīs elektrisko skrejriteņu vadītāji, liecina Valsts policijas informācija.

Pirmdien, 10.oktobrī, plkst. 14.30 Mārupes novada Tīrainē, uz Jelgavas ceļa, automašīnas “BMW” vadītājs pie sabiedriskā transporta pieturas “Tīraine” uzbrauca gājējam, kurš mira negadījuma vietā. “BMW” vadītājs no negadījuma vietas aizbrauca, taču vēlāk tika aizturēts un ievietots īslaicīgās aizturēšanas vietā.

10.oktobrī plkst.16.57 Rīgā, Maskavas ielā, automašīnas “Volvo” vadītāja uzbrauca gājējai, kura ar gūtajām traumām tika nogādāta  medicīnas iestādē. Vēlāk gājēja medicīnas iestādē mira. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Pēdējo triju dienu laikā Rīgā un galvaspilsētas apkārtnē aizturēti deviņi autovadītāji alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā. Sastādīti 126 administratīvā pārkāpuma protokoli par braukšanas ātruma pārsniegšanu un četri protokoli – par agresīvu braukšanu.

Rīgā un Pierīgā pēdējo triju dienu laikā reģistrētas septiņas automašīnu zādzības un 15 velosipēdu zādzības, kā arī septiņas zādzības no mājokļa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.