Menu
 

Sprindžukam būs četri padomnieki, bet biroju vadīs viņa palīdze no Ādažu pašvaldības

  • Autors:  LETA
Foto - LETA Foto - LETA

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Mārim Sprindžukam (AS) būs četri padomnieki, bet biroju vadīs viņa iepriekšējā palīdze Ādažu novada domē, liecina Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) mājaslapā publicētā informācija.

Ministra padomnieks reģionālās attīstības un pašvaldību jautājumos būs Aivars Draudiņš, kurš savulaik ir bijis valsts sekretāra vietnieks reģionālās attīstības jautājumos. Padomniece dabas aizsardzības un pašvaldību jautājumos būs Tukuma novada domes priekšsēdētāja vietniece Inga Priede (AS).

Ministra padomnieks valsts pārvaldes pakalpojumu pārvaldības jautājumos būs radio "Radio Marija" dibinātājs un prezidents Mareks Gruškevics, kurš ir kandidējis uz Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes locekļa amatu.

Savukārt ārštata padomnieks reģionālās politikas jautājumos būs SIA "EDO Consult" ekonomists, kādreizējais Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta pētnieks un direktors Andris Miglavs.

Ministra biroja vadītāja būs Alise Kreile, kas iepriekš bija Sprindžuka palīdze Ādažu domē. Ministram būs arī palīdze - Ilze Āboliņa.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.