Menu
 

Mārupes dome piedāvā atbalstu māju energoefektivitātes paaugstināšanai un teritoriju labiekārtošanai

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Lai uzlabotu daudzdzīvokļu māju energoefektivitāti, kā arī veicinātu iedzīvotāju iesaisti savas dzīvojamās mājas pagalmu labiekārtošanā, Mārupes novada pašvaldība piedāvā atbalstu dažādu pasākumu veikšanai, informē pašvaldība.

Pašvaldības atbalstu var izmantot ēkas energosertifikācijas izmaksu segšanai, būvprojekta izstrādei atbilstoši ēkas energosertifikāta pielikumā pievienotajiem dokumentiem par ekonomiski pamatotiem energoefektivitāti uzlabojošiem pasākumiem.

Zemesgabala labiekārtošanā ar pašvaldības atbalstu varēs finansēt topogrāfijas un inženierģeoloģijas izmaksas, izmaksas par zemesgabala labiekārtojuma tehniskās dokumentācijas izstrādi u.c.

Pašvaldības budžetā šim mērķim šogad paredzētais kopējā līdzfinansējuma apmērs ir 70 000 eiro. No tiem 20 000 eiro finansējums slēgta tipa atkritumu konteineru novietņu izveidei, 20 000 eiro finansējums energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu dzīvojamajām mājām un 30 000 eiro finansējums daudzīvokļu māju pagalmu labiekārtošanai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.