Menu
 

Ķekavā iedzīvotāju un NVO publiskas infrastruktūras izveides projektiem piešķirs līdz 5000 eiro

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ķekavā iedzīvotāju un nevalstisko organizāciju (NVO) publiskas infrastruktūras izveides projektiem piešķirs līdz 5000 eiro.

To paredzēts noteikt saistošajos noteikumus, par kuriem izsludināta sabiedriskā apspriešana, kas notiks līdz šī gada 20.aprīlim

Saistošie noteikumi nosaka, ka atbalstu Ķekavas novada fizisko personu un NVO publiskas infrastruktūras izveides projektiem piešķirs konkursa kārtībā.

Projektu pieteikumus varēs iesniegt jebkura pilngadīga, Ķekavas novada teritorijā deklarēta privātpersona, bezpeļņas organizācija, brīvprātīgo personu apvienība, biedrība u.c. Konkurss tiks izsludināts ar pašvaldības izpilddirektora rīkojumu.

Konkursā atbalstītos projektus plānots finansēt no pašvaldības iestādes "Ķekavas novada centrālā administrācija" Attīstības un būvniecības pārvaldes budžetā paredzētajiem līdzekļiem.

Konkurss tiek rīkots, lai ir veicinātu iedzīvotāju un nevalstisko organizāciju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā, un sekmētu dzīves kvalitātes uzlabošanu, atbalstot publiski pieejamas infrastruktūras izveidi Ķekavas novadā

Plānots noteikts, ka viens pretendents budžeta gadā var iesniegt vienu projekta pieteikumu. Pieprasītā līdzfinansējuma apmērs nedrīkstēs būt lielāks par 5000 eiro.

Ar šo finansējumu plānots veicināt brīvprātīgo darbu, pozitīvi ietekmēt sociālo un fizisko vidi novadā, veicināt drošas un labiekārtotas vides izveidi pašvaldības teritorijā, iesaistīt cilvēkus ar invaliditāti un nodrošināt vides pieejamību u.c.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.