Menu
 

Ķekaviete iegūst apbalvojumus par sasniegumiem, vadot franšīzi "Narvesen"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Īpašā “Narvesen” gada labāko sasniegumu apbalvošanas pasākumā noskaidroti labākie “Narvesen” franšīzes ņēmēji – tirdzniecības vietu vadītāji visā Latvijā. Starp godalgotajiem bija arī Daiga Cīrule no Ķekavas, kura atzīta par labāko franšīzes ņēmēju “Narvesen” kiosku grupā.

Uzņēmumā skaidro, ka apbalvojumi tiek piešķirti, izvērtējot tirdzniecības vietas darbības rezultātus pēc deviņiem kritērijiem, piemēram, slepenā pircēja novērtējuma, pārdošanas rādītājiem, klientu apkalpošanas un tirdzniecības vietas atbilstības “Narvesen” vērtībām u.c. kritērijiem.

Lojalitātes veicināšanas čempionu titula ieguvēju vērtēja, atsaucoties uz klientu lojalitāti jeb uzticību tirdzniecības vietai, piemēram, cik daudzi klienti gada laikā izvēlējušies īpašos piedāvājumus, cik daudzi saņēmuši dāvanā katru sesto produktu. 

Pavisam tika vērtēti 135 franšīzes ņēmēji visā Latvijā septiņās kategorijās – labākie franšīzes ņēmēji degvielas uzpildes staciju, veikalu un kiosku grupā, kā arī pārdošanas čempioni, lojalitātes veicināšanas čempioni un vietējie līderi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.