Menu
 

Augustā Siguldas 1.pamatskolas direktora amatā stāsies Edgars Visockis

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Noslēdzies konkurss uz Siguldas 1. pamatskolas direktora amata vakanci. Siguldas novada pašvaldības domes sēdē deputāti nolēma par Siguldas 1.pamatskolas jauno direktoru ar 2023.gada 1.augustu iecelt Edgaru Visocki.

Kā vēsta pašvaldībā, Siguldas 1. pamatskolā darba gaitas E. Visockis uzsāka jau 2018. gadā kā dizaina un tehnoloģiju skolotājs, bet kopš 2021. gada darbu turpināja ne tikai kā skolotājs, bet arī direktora vietnieks izglītības tehnoloģijās. E. Visockis ir ieguvis profesionālo bakalaura grādu materiālu tehnologa un dizaina specialitātē Rīgas Tehniskajā universitātē, kā arī ir viens no projekta “Iespējamā misija” skolotājiem.

Uz jautājumu, ko skolotāji un skolēni varēs sagaidīt no jaunā direktora, E. Visockis atbild: “Konkurētspējīgu izglītības iestādi, kurā skolotājam ir iespēja sevi realizēt, saņemot cieņpilnu attieksmi. Savukārt skolēniem kopā ar kolēģiem centīšos radīt drošu vidi, kurā ir iespēja radoši izpausties, iegūstot kvalitatīvu izglītību, lai pēc skolas beigšanas skolēni ir spējīgi, varoši un griboši izvēlēties turpmākās izglītības gaitas”. Savukārt skolēnu vecāki no izglītības iestādes direktora varēšot sagaidīt atvērtību, konstruktīvu komunikāciju, kas vērsta uz sadarbību.

Kā galvenos uzdevumus direktora amatā E. Visockis saskata Siguldas 1. pamatskolas tradīciju turpināšanu, skolas vides pielāgošanu skolotāju un skolēnu vajadzībām, kā arī tehnoloģiju pilnveidi un izmantošanu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.