Menu
 

"Baltic Pork" cūku kompleksa ēkas pārbūvi par 2,877 miljoniem eiro veiks "Mapri Būve"

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Cūkkopības uzņēmuma SIA "Baltic Pork" cūku kompleksa ēkas pārbūvi par 2,877 miljoniem eiro veiks SIA "Mapri Būve", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Baltic Pork" izsludinātajā iepirkumu konkursā pieteicās trīs pretendenti. Konkursā par uzvarētāju atzīta "Mapri Būve", kuras piedāvātā līgumcena ir 2 877 339 eiro.

Projekts tiks līdzfinansēts ar Lauku atbalsta dienesta (LAD) atbalsta programmas "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās" līdzekļiem.

Paredzēts, ka konkursa uzvarētājam būs jāpārbūvē cūku kompleksa ēka un jāuzbūvē mēslu krātuve. Projekts tiks īstenots Ogres novada Lauberes pagasta īpašumā "Rukši".

Atbilstoši izsludinātajam konkursam projektu plānots pabeigt līdz 2025.gada 31.martam.

Jau ziņots, ka "Baltic Pork" koncerns pagājušajā gadā strādāja ar 10,037 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 53,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt koncerna peļņa bija 241 172 eiro pretstatā zaudējumiem 2021.gadā.

"Baltic Pork" reģistrēta 2000.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2,505 miljoni eiro. Koncernā ietilpst divi meitas uzņēmumi - SIA "BP Energy" un SIA "LB Energy".

"Baltic Pork" pilnībā pieder Norvēģijas uzņēmumam "International Pork Investment". Baltic Pork" pamatdarbība ir cūku audzēšana.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.