Menu
 

Darbu Krimuldas vidusskolas direktores amatā uzsāk Danute Staka

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.sigulda.lv Foto - www.sigulda.lv

No 10.augusta Krimuldas vidusskolas direktores amatā darbu uzsākusi Danute Staka, informē Siguldas novada pašvaldībā. “Esmu gatava veidot Krimuldas vidusskolu kā konkurētspējīgu skolu, turpināt skolā iesākto un saglabāt skolas līdzšinējās tradīcijas latviskās vides veidošanā, kā arī veikt turpmāko skolas darba plānošanu un izvērtēšanu, sekmējot skolas attīstību, īpaši akcentējot informācijas tehnoloģiju lomu izglītības procesā un projektu darbu,” stāsta D.Staka.

D.Stakas pedagoģiskais darba stāžs ir 28 gadi. Strādājusi par latviešu valodas un literatūras skolotāju un veikusi direktores vietnieces audzināšanas darbā pienākumus. Krimuldas vidusskolā darba gaitas uzsāka 2002.gadā. Kopš 2013.gada piedalījusies centralizēto eksāmenu vērtēšanā, tāpat gūta pieredze studentu prakšu vadīšanā un izglītības iestādes iekšējo normatīvo aktu izstrādē, kā arī Eiropas Savienības un citu finanšu līdzekļu piesaistē un projektu plānošanā.

Viņa ieguvusi maģistra grādu filoloģijā ar latviešu valodas un literatūras skolotāja kvalifikāciju. Papildus absolvēta Latvijas Universitāte, iegūstot ekonomista diplomu. D.Stakai piemīt labas saskarsmes un komunikācijas prasmes, spēja patstāvīgi organizēt savu un komandas darbu, kas gūtas, vadot mācību jomu skolā un vēlēšanu komisiju, atzīmē pašvaldībā.

 

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.