Menu
 

Norīkots vilciens uz Rīgu no Kauguru svētkiem Jūrmalā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sestdien, 26.augustā, Jūrmalā, Tallinas ielā un Kauguru parkā, notiks Kauguru svētki, un AS “Pasažieru vilciens” apmeklētāju ērtībai ir papildinājusi grafiku ar vilcienu, kas uz Rīgu no Slokas dosies plkst.23.25. Līdz ar to svētku viesi no Rīgas puses varēs noskatīties Kauguru svētku noslēgumā plkst.22.50 plānoto lāzeru šovu. Savukārt virzienā uz Tukumu pēdējie vilcieni no Slokas atiet plkst.23.40 un 00.36, informē uzņēmumā.

26.augustā visas dienas garumā Tallinas ielā un Kauguru parkā, kas ir aptuveni 25 minūšu gājienā no Slokas dzelzceļa stacijas, notiks dažādas radošas aktivitātes un priekšnesumi. Darbosies gan lielo burbuļu stacija, gan Rīgas cirka skolas stacijas, kurās būs iespēja apgūt žonglēšanu un staigāšanu ar ķekatām. Varēs apmeklēt amatnieku un mājražotāju tirdziņu, vērot ielu motociklistu, BMX sportistu un breika dejotāju šovu, priecāties putu ballītē un apgūt jaunas iemaņas meistarklasēs.

Vakarā uz lielās svētku skatuves kāps hiphoperis Fiņķis, grupa "Carnival Youth" un mūziķis Dons. Svētku noslēgumā debesīs virs Kauguriem krāsainas gaismu spēles radīs lāzeru šovs, vēsta uzņēmumā.

“Pasažieru vilciena” tīmekļvietnē un mobilajā lietotnē jau ir iespējams apskatīt vilciena apstāšanās laikus katrā pieturvietā un ērti iegādāties biļetes uz šo reisu un citiem, lai nokļūtu Slokā, Tukumā vai Rīgā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.