Menu
 

Babītes futbolisti pārtrauc zaudējumu sēriju, salaspilieši turpina uzvaru gājienu (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Latvijas Futbola federācija Foto - Latvijas Futbola federācija

Rīgas futbola čempionāta līdervienība Jaunatnes futbola kluba “Daugava” un Salaspils Futbola skolas komanda kārtējā spēlē Olainē izcīnījusi jau sesto uzvaru pēc kārtas un nostiprinājusies turnīra tabulas pirmajā vietā. Savukārt Babītes sporta kluba futbolistiem Piņķos līdz ar uzvaru pār pastarīšiem beidzot izdevies pārtraukt septiņu zaudējumu sēriju.

JFK “Daugava”/Salaspils FS futbolisti viesojās pie Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” otrās komandas un svinēja pārliecinošu uzvaru 5:0. Pirmajā puslaikā precīzi sita Nikita Lazarenko un Martins Stībels-Stīvers, bet pēc pārtraukuma vēl vienus vārtus guva Lazarenko un divus Aleksandrs Groms.

Čempionāta tabulas galvgalā salaspilieši ar 47 punktiem 17 spēlēs (15 uzvaras, 2 neizšķirti) par 11 punktiem apsteidz futbola klubu “Union” un AFA “Olaine”-2 komandu, kam gan ir attiecīgi trīs un viena spēle rezervē.

Tabulas otrā galā desmitajā vietā esošā Babītes SK komanda (10 p.) Piņķos uzņēma pēdējās 12.vietas īpašnieku futbola klubu “Namejs” (6 p.) un izcīnīja pirmo uzvaru pēdējās desmit spēlēs un trešo sezonas 16 mačos. Laukuma saimniekus jau ceturtajā minūtē vadībā izvirzīja Pāvels Sorokins, drīz pēc tam viesi atspēlējās, bet vēl pirms pārtraukuma Tomass Ragausks panāca divu vārtu pārsvaru. Punktu cīņai otrā puslaika vidū pielika Arturs Avins – 4:1.

Vēl vienā Latvijas trešās līgas Centra grupas spēlē kluba “Upesciema Warriors” futbolisti trešdien savās mājās ar 1:2 piekāpās “Riga United” komandai. Nerealizējuši 11 metru soda sitienu, mājinieki pirmā puslaika beigās nonāca zaudētājos, taču vēl pirms pārtraukuma Rūdolfs Ratfelders reabilitējās par iepriekšējo neveiksmi un izlīdzināja rezultātu. Tomēr 55.minūtē Upesciema futbolisti ielaida otros vārtus un piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas.

Ar piecām uzvarām un 15 punktiem 16 spēlēs Garkalnes pagasta komanda tabulā ieņem devīto vietu.

(papildināta ar 5.un 6.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.