Menu
 

Ķekavā izsludināta pieteikšanās centralizētās vai kanalizācijas sistēmas pieslēgšanai

  • Autors:  LETA
Foto - kekava.lv Foto - kekava.lv

Ķekavas pašvaldība līdz 27.oktobrim izsludinājusi pieteikšanos centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmas pieslēgšanai, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Pašvaldība piedāvā līdzfinansējumu privātpersonām līdz 2500 eiro, bet juridiskām personām - līdz 5000 eiro.

Līdzfinansējumu varēs piešķirt fiziskām personām, kurām zemesgrāmatā nostiprinātas īpašuma tiesības nekustamo īpašumu un personas dzīvesvieta deklarēta Ķekavas novada administratīvajā teritorijā.

Savukārt juridiskām personām varēs piešķirt līdzfinansējumu, ja tās apsaimnieko un pārvalda daudzdzīvokļu dzīvojamo māju, ja tai ar daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašnieku kopsapulces lēmumu ir piešķirtas tiesības vai uzdots pienākums nodrošināt pieslēguma izbūvi daudzdzīvokļu dzīvojamajai mājai.

Prioritāri līdzfinansējumu plānots piešķirt trūcīgām, maznodrošinātām personām un daudzbērnu ģimenēm. Atbalsts prioritāri tiks piešķirts personām ar invaliditāti vai kuras aprūpē personu ar invaliditāti, politiski represētajiem, Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībniekiem u.c. grupām.

Līdzfinansējumu piešķirs 100% apmērā no pieslēguma kopējām izmaksām, bet ne vairāk kā 2500 eiro.

Līdzfinansējumu 5000 eiro piešķir gadījumos, ja pieslēguma centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai izbūves rezultātā to varēs izmantot ne mazāk kā divi nekustamie īpašumi.

Kopējais līdzfinansējums 2023.gadā paredzēts 56 000 eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.