Menu
 

Aptauja. Vai bieži apmeklējat teātri? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un pixabay.com Foto - Liene Ozola un pixabay.com

Latvijas teātros pamazām sākas jaunā sezona, kas dažiem teātriem sola atgriešanos savā vēsturiskajā namā, savukārt citiem teātriem ēkas rekonstrukcijas dēļ joprojām jāspēlē nomātās telpās. Taču galvenais tomēr ir, lai izrādes priecētu skatītājus un  viņiem nebūtu vilšanās sajūtas pēc teātrī pavadīta vakara.

Baiba

Pēdējā izrāde, ko apmeklēju, bija “Dzīvnieks” Nacionālajā teātrī. Man teātris ļoti patīk, bet kopš mums ir bērni to sanāk apmeklēt retāk, nekā es vēlētos, taču vismaz  divas  reizes gadā  to noteikti izdarām. Gribētos biežāk aiziet uz teātri, bet uz labajām izrādēm, piemēram, Jaunajā Rīgas teātrī, biļetes tikpat kā nav iespējams nopirkt.

Zane

Pagājušajā gadā skatījos izrādi “Smiļģis” Dailes teātrī, bijām arī uz izrādi “Kordēlijas zeme” Jaunajā Rīgas teātrī. Ļoti patika šī izrāde. Arī Ogres teātrī esmu bijusi un skatījusies vairākas izrādes, tostarp “Skrodernienas Silmačos”.

Inta

Nav bijusi iespēja pēdējā laikā apmeklēt teātra izrādes, jo esmu ļoti aizņemta ikdienas darbos. Iepriekš bieži apmeklēju amatierteātra izrādes Latgalē. Man patīk, ja izrādē ir humors, ja tajā pasmejas par mums zināmām un saprotamām situācijām.

Vija

Pēdējā izrāde, ko skatījos, bija Siguldā, kur viesojās Ogres teātris ar izrādi “Skroderdienas Silmačos”. Tas bija Jāņu laikā, kad paliku pie draugiem, bet citādi man daudzi pasākumi iet secen, jo dzīvoju vietā, kur pēdējais autobuss kursē ap plkst.22.00. Un tas nozīmē, ka nevienu vakara pasākumu nevaru apmeklēt, jo pēc tā nav iespējams nokļūt mājās ar sabiedrisko transportu.  

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.