Menu
 

Inčukalnā no degošas automašīnas izglābts cilvēks, Jūdažu ezerā viens noslīkušais

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Kopš nedēļas sākuma Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis septiņus izsaukumus, liecina VUGD informācija.

Pirmdien dienas vidū VUGD saņēma ziņas, ka Jūdažu ezerā Siguldas novadā slīkst cilvēks. Glābēji nokļuva līdz cilvēkam, kas atradās 20 metru attālumā no krasta, un nogādāja viņu krastā, kur Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) veiktie atdzīvināšanas pasākumi bija nesekmīgi.

Otrdien neilgi pirms pusnakts saņemts izsaukums uz Siguldas novada Inčukalna pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Pēc divu vieglo automašīnu sadursmes viena no tām aizdegās. Pirms VUGD darbinieku ierašanās cilvēks, kurš notikumā cieta, tika izvilkts no automašīnas un nodots NMPD pārstāvjiem. Ceļu satiksmes negadījuma seku likvidācijas darbos piedalījās arī Inčukalna brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība.

Pēdējo dienu laikā reģistrēti arī pieci ugunsgrēki. Palu ielu Jūrmalā dega divstāvu dzīvojamās mājas ārsiena 5 m2 platībā un jumta pārsegums 2 m2 platībā, Ropažu novada Ropažu pagastā – koka nojume (6 m2) un malka (2 m2), Mārupes novada Mārupes pagastā – mēslu kaudze (10 m2), Kapteiņa Zolta ielā Jūrmalā – atkritumi (1 m2) un Saulkrastu novada Saulkrastu pagastā – mežā atkritumi (4 m2).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.