Menu
 

Par skolēna piekaušanu Ķekavas vidusskolā policija sāk administratīvā pārkāpuma procesu par maznozīmīgu miesas bojājumu nodarīšanu

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Par skolēna piekaušanu Ķekavas vidusskolā Valsts policija ir sākusi administratīvā pārkāpuma procesu par maznozīmīgu miesas bojājumu nodarīšanu, aģentūra LETA uzzināja policijā.

Policija prasīs dokumentus no medicīnas iestādes un nozīmēs cietušajam ekspertīzi, lai noteiktu nodarīto miesas bojājumu smaguma pakāpi.

Jau ziņots, ka Ķekavas skolā cietušā pusaudža vecāki vērsušies policijā, iesniegumā ziņojot gan par pašu izrēķināšanos, gan arī par vēlāk izteiktajiem draudiem.

Cietušajam pusaudzim Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā konstatēts smadzeņu satricinājums, kā arī esot traumēta mugura. Pašlaik viņš uzturoties mājās, un viņam tiek sniegts visas ģimenes atbalsts.

Pēc vardarbības gadījuma Ķekavas vidusskolā cietušajai pusei bijusi tikšanās ar skolas sociālo darbinieci un klases audzinātāju. Pārrunās konstatēts, ka tas nav pirmais vardarbības gadījums klasē un ka šis incidents nav bijis nejaušs, bet ticis plānots. 

Kā uzsvēra cietušā pusaudža māte, viņas mērķis šobrīd esot pasargāt savus bērnus un viņa darīs visu, lai bērni skolā varētu justies droši.

Šonedēļ sociālajos tīklos plaši izplatījās video no Ķekavas vidusskolas, kur mācību iestādes telpās kāds 9.klases skolēns piekāva citu skolas audzēkni.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.