Menu
 

Jaunieši no Rīgas plānošanas reģiona piedalīsies biznesa ideju mācību un mentoringa programmā

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - tavaideja.lv Ilustrācija - tavaideja.lv

Otro reizi tiks organizēta biznesa ideju mācību un mentoringa programma "Tava ideja, tavs bizness" jauniešiem no Rīgas un Rīgas plānošanas reģiona novadiem, informēja programmas organizatore Līna Marta Sarma.

Programma hibrīda formātā norisināsies no 9.oktobra līdz 26.novembrim. Mācības notiks tiešsaistē ar ekspertiem no jaunuzņēmumu nozares. Dalībnieki varēs saņemt mentoringu no attiecīgajā nozarē strādājošajiem uzņēmējiem. Apņēmīgākajiem dalībniekiem būs iespēja "ēnot" lielākos Latvijas tehnoloģiju uzņēmumus un iegūt prakses iespējas.

Programmas organizatore atklāja, ka mācību un mentoringa programma paredzēta, lai jaunieši varētu attīstīt savas biznesa idejas un vēlāk doties tālāk uz studentu biznesa inkubatoriem vai mācībām. Programmas dalībnieki iesaistīsies dažādos uzdevumos un aktivitātēs, kas palīdzēs viņiem attīstīt savas idejas uzņēmējdarbībai, kā arī iemācīsies plānot un vadīt savu biznesu. Dalībniekiem tiks dota iespēja iegūtās zināšanas likt lietā arī praksē un iegūt pieredzi, kas noderēs, dibinot un uzturot veiksmīgu uzņēmumu.

Programmā piedalās 10.-11.klašu un 1.-2.kursu grupas jaunieši no Rīgas un Rīgas plānošanas reģiona novadiem, tostarp Jūrmalas, Salaspils, Ķekavas, Ropažu, Siguldas, Olaines, Ādažu un Mārupes.

Mācību un mentoringa programmu "Tava ideja, Tavs bizness" rīko Jauniešu biedrība "The Raccoons" ar Rīgas plānošanas reģionu atbalstu.

Jauniešu organizācija "The Raccoons" strādā ar jauniešiem ar dažādiem zināšanu līmeņiem, cenšoties veicināt zinātkāri par tehnoloģijām un attīstot vidi, kurā pētīt, mācīties, veidot un radīt. "The Raccoons" veido meistarklases par zinātnes un tehnoloģiju tēmām, organizē hakatonus, mācību programmas par uzņēmejdarbību, kā arī rada un dalās ar tiešsaistes saturu, kas palīdz izzināt tehnoloģiju nozares plašās iespējas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.