Menu
 

Siguldas jaunie badmintonisti triumfē Latvijas kausa izcīņā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Siguldas jaunie badmintonisti triumfē Latvijas kausa izcīņā Foto - Latvijas Badmintona federācija

Par “Evelatus” Latvijas kausa ieguvējiem badmintonā jauniešiem kļuvuši Siguldas sporta skolas audzēkņi, kuri no desmit individuālajām uzvarām piecu posmu kopvērtējumā izcīnīja četras un izrādījās labākie komandu kopvērtējumā.

Latvijas jaunatnes kausa posmi badmintonā piecās vecuma grupās (U11, U13, U15, U17 un U19) notika martā Rīgā, aprīlī Talsos, oktobrī Jaunolainē un decembrī Valmierā. Noslēdzošais posms Ziemassvētku atmosfērā notika Rīgā, “Elektrum” Olimpiskajā centrā.

Individuālajā kopvērtējumā pirmās vietas ieguva četri siguldieši – Madara Mackēviča (U11 vecuma grupa), Anna Kupča (U15), Amanda Azarova (U17) un Ričards Līdaks (U13). Otrajās sezonu noslēdza Anete Priedniece (U11), Marta Brengule (U13) un Alens Zandovskis (U15), trešajās – Annija Rulle-Titava (U15) un Dāvis Strazdiņš (U15).

Summā Siguldas sporta skolai tas deva 33 punktus un pārliecinošu pirmo vietu. Otrajā ar 23 punktiem ierindojās klubs “Dārta/Daugmale” un trešajā ar 19 punktiem – Talsu novada sporta skola.

Trenerim un klubam, kura audzēkņi izcīnīja visvairāk “Evelatus” Latvijas kausus badmintonā, tika piešķirta īpaša balva no “Mūsa Motors Rīga” – iespēja nedēļas nogali braukt ar jauno “Renault Talisman”. Šo balvu saņēma Siguldas sporta skolas treneris Ainārs Gureckis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.