Menu
 

Inčukalnā aizvadīts Latvijas Apvienotās badmintons līgas ceturtais posms

  • Autors:  Apriņķis.lv
Inčukalnā aizvadīts Latvijas Apvienotās badmintons līgas ceturtais posms Foto - arhīvs

Ar Lietuvas sportistu piedalīšanos Inčukalna sporta kompleksā aizvadīts Latvijas Apvienotās badmintons līgas ceturtais posms. Uzvarētāju vidū jau tradicionāli bija Siguldas sporta skolas un Siguldas badmintona kluba pārstāvji.

Dāmu vienspēļu turnīrā spēcīgākajā A grupā finālā tikās divas siguldietes – Anna Kupča ar 21:12, 22:20 pārspēja Artu Priednieci. Siguldas badmintonistei pirmā vieta arī B grupā – izšķirošajā spēlē Annija Rulle-Titava ar 21:13, 21:18 uzvarēja Ingu Jaunīti no Cēsu sporta kluba “Saulrīti”.

Dubultspēļu turnīrā abas individuālo turnīru uzvarētājas Anna un Annija ieņēma otro vietu, finālā piekāpjoties Grietai Jermacānei no Cēsīm un Anitai Švalbei no Rīgas 10:21, 16:21. Savukārt jaukto dubultspēļu turnīrā trešo vietu ieguva Arta Priedniece pārī ar Benu Vaškeviču no Lietuvas.

Vīru vienspēļu turnīrā A grupā uzvarēja lietuvietis Toms Vaškevičs, B grupā – valmierietis Roberts Lauris (trešā vieta siguldietim Alenam Zandovskim), A grupas dubultspēlēs – Pauls Gureckis un Edijs Līviņš no Rīgas badmintona skolas, B grupas dubultspēlēs – Sauļus Pipīne un Mindaugs Trībs no Lietuvas, bet B grupā dāmām – Beatrise Ivanova un Inga Jaunīte.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.