Menu
 

"Arco Real Estate": Martā samazinājās sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Martā samazinājušās sērijveida dzīvokļu cenas Kauguros, Jūrmalā, bet Jelgavā, Ogrē un Salaspilī tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Kauguros šā gada martā sērijveida dzīvokļu cenas samazinājās par 0,2%. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena noslīdēja līdz 617 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 1,3%. 

Savukārt Ogres sērijveida dzīvokļu cenas martā nemainījās un dzīvokļu vidējā cena saglabājās 644 eiro par kvadrātmetru. 2019.gada laikā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā palielinājās par 7%, bet šī gada pirmajos mēnešos cenu izmaiņas netika konstatētas. 

Salaspilī martā dzīvokļu cenas nemainījās un sērijveida dzīvokļu vidējā cena Salaspilī saglabājās 697 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2020.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 0,9%. 

Arī Jelgavā martā dzīvokļu cenas nemainījās, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai martā saglabājoties 525 eiro par kvadrātmetru apmērā. Kopš 2020.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas saglabājās nemainīgas. Jelgavā dzīvokļu cenu līmenis ir nemainīgs jau kopš 2019.gada septembra. 

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.