Menu
 

Sestdien būs izmaiņas gandrīz 200 reģionālo autobusu maršrutos

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ņemot vērā, ka 22.jūnija darba diena ir pārcelta uz sestdienu, 13.jūniju, šajā dienā gaidāmas izmaiņas gandrīz 200 reģionālo autobusu maršrutu, informēja Autotransporta direkcijā.

Daļā maršrutu autobusi kursēs atbilstoši darba dienas kustības sarakstam, kas nozīmē, ka vairākos maršrutos reisu skaits palielināsies, bet citos to skaits tiks samazināts. 

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus pirms brauciena atkārtoti pārbaudīt aktuālo autobusu kustības sarakstu.

Izmaiņas gaidāmas maršrutos, ko apkalpo 13 dažādi pārvadātāji: AS "Nordeka", SIA "AIPS", SIA "Gulbenes autobuss", SIA "Jelgavas autobusu parks", SIA "Madonas ceļu būves SIA", SIA "Migar", SIA "Tukuma auto", SIA "VTU Valmiera", AS "Liepājas autobusu parks", SIA "Ventspils reiss", SIA "Aiva auto", SIA "Jēkabpils autobusu parks", SIA "Sabiedriskais autobuss".

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.