Menu
 

"Rāmavas lāči" piedzīvo trešo sagrāvi Latvijas regbija čempionātā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jeļizaveta Iļjina, LRF Foto - Jeļizaveta Iļjina, LRF

Ceturtdien RSMT stadionā Juglā, Latvijas regbija čempionāta kārtējā spēlē “Eži/EK Sistēmas”  uzvarēja “Rāmavas lāčus” ar 54:6 (35:0). “Rāmavas lāčiem” šis bija trešais zaudējums, pēc kārtas, toties ar mazāko rezultāta starpību, vēsta Latvijas Regbija federācija.

Pirmajā puslaikā “Eži” veica piecus piezemējumus, otrajā puslaikā vēl trīs un turnīra tabulā līdz ar to iegūs arī vienu papildus bonusa punktu. “Rāmavas lāčiem” divus soda sitienus otrajā puslaikā precīzi izpildīja Jānis Pelēcis, un pagaidām šī ir Ulda Bautra trenētās komandas rezultatīvākā spēle, jo pirmajos divos mačos pret “Miesniekiem” un “Livonia” čempionāta debitanti guva pa pieciem punktiem. “Ežiem” trijās spēlēs ir divas uzvaras un viens neizšķirts.

“Forši ir tas, ka mums ir labs komandas darbs, un tas, ka mēs joprojām ļoti gribam uzvarēt. Ar katru spēli spēlējam arvien labāk – pieliekam gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, bet lielākā mūsu problēma ir sadarbība, pietrūkst runāšanas savā starpā – spēlētāji nepārvietojas, kā vajadzētu, un mazliet neizskaitļo pretiniekus. Līdz ar to mums ir grūti ar tvērieniem, izlaižam pārāk daudz vieglus uzbrukumus, nenostrādājot precīzi aizsardzībā,” Latvijas Regbija federācijas preses dienestam atzinis “Rāmavas lāču” pārstāvis Mareks Vaičuks.

“Tas pat ir labāk, ka mēs sezonas sākumā spēlējam ar visām trim galvenajām favorītēm, jo tagad redzam, ka varam dabūt punktus pret spēcīgiem pretiniekiem – tas dod pārliecību pirms spēlēm pret otrā ešelona komandām.”

Nākamā Latvijas regbija čempionāta spēle paredzēta sestdien Rūjienā, kur Valmieras klubs “Fēnikss” uzņems “Ķekava/Miesnieki” vienību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.