Menu
 

Dziedātāja Ineta Rudzīte un komponists Gunārs Freidenfelds piedāvā jaunu Ziemassvētku dziesmu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātea Foto - publicitātea

Izskanējusi jauna dziesma Ziemassvētku noskaņās “Sapņojot”, kuru, turpinot veiksmīgo sadarbību, piedāvā dziedātāja Ineta Rudzīte un komponists Gunārs Freidenfelds. Dziesmas teksta autors ir Amerikā dzīvojošais latviešu dzejnieks Helmuts Feldmanis. 

Ineta pieaicinājusi savus draugus no Jelgavas – grupu “Tirkizband”, kas papildina dziesmas skanējumu ar īpašu svinīgumu. “Satikāmies pirms desmit gadiem TV šovā “Koru kari”, pēc kura mani draugi Madara Buškevica, Erita Karlsone, Gundars Caune un Uldis Timma vēlāk izveidoja savu grupu. Tagad viņi labprāt nāca man talkā ierakstīt dziesmu,” piebilst dziedātāja.

Ziemassvētki ir laiks, kad sapņi mēdz piepildīties, teic Ineta Rudzīte: “Ko gaidām cauru gadu. Kad vēlam cits citam laimi un cerību, ka nākamais gads būs krietni labāks par šo. It īpaši svarīgi tas ir šobrīd, kad visi piedzīvojam grūtu un pārbaudījumiem piepildītu laiku.”

Dziesma ir otrais singls no topošā Inetas Rudzītes un Gunāra Freidenfelda kopīgā albuma, kas klajā nāks nākamā gada rudenī. Albums būs skaista dāvana gan pašam komponistam 80 gadu jubilejā, gan īpašs veltījums viņa  melodiju mīļotājiem.

Dziesma ierakstīta sadarbībā ar Inetas ilggadējo skatuves partneri – virtuozo ģitāristu Ēriku Upenieku; bungas iespēlējis Miķelis Vīte, bet klavieru partiju atskaņo Juris Kristons.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.