Menu
 

Ugunsgrēkā Olainē gājis bojā cilvēks; Siguldas novadā degusi dzīvojamā ēka

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: VUGD Foto: VUGD

Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 50 izsaukumus – tostarp uz Olaini, kur ugunsgrēkā gājis bojā cilvēks, kā arī Siguldas novadu, kur aizdegusies dzīvojamā ēka.

Pirmdien plkst.16.36 tika saņemts izsaukums Olainē, kur 100m2 pilnā platībā dega divas dārza mājas un blakus esošās sadzīves mantas. Veicot dzēšanas darbus, ēkā tika atrasts bojāgājis cilvēks. Plkst.19.22 ugunsgrēks tika likvidēts, informē glābšanas dienestā.

Laika posmā no šī gada 7.decembra plkst.6.30 līdz 8.decembra plkst.6.30 VUGD kopumā saņēma 50 izsaukumus – 22 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem divi bija meža ugunsgrēki, 21 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Otrdien plkst.6.47 tika saņemts izsaukums Siguldas novadā, kur trīsstāvu dzīvojamā ēkā dega starpstāvu koka pārsegums 20m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās divi cilvēki, kuri nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks tika lokalizēts plkst.8.22, bet dzēšanas darbi notikuma vietā turpinās, vēsta VUGD pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.