Menu
 

"Elis tekstila serviss" iegādājies apģērbu mazgāšanas uzņēmuma "Irve" ražotni Salaspilī

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Tekstilizstrādājumu un higiēnas aprīkojuma nomas un servisa uzņēmums AS "Elis tekstila serviss" iegādājies apģērbu mazgāšanas uzņēmuma SIA "Irve" ražotni Salaspilī, aģentūrai LETA pavēstīja "Elis tekstila serviss" pārstāvji.

Darījumā, kura summu "Elis tekstila serviss" pārstāvji neatklāja, iegādāta ražotne, kā arī tās tehniskais aprīkojums un darba apģērbu un gultas veļas nomas bizness.

"Elis tekstila serviss" valdes priekšsēdētājs Gints Salnājs norādīja, ka kopš 2019.gada sākuma, kad kompānija sāka piedāvāt Latvijā darba apģērbu servisu, "Elis tekstila serviss" ir strauji attīstījies šajā jomā, un pieaugošā darba apmēra dēļ ar esošajiem resursiem un aprīkojumu kļuvis sarežģītāk veikt nepieciešamos procesus darba apģērbu servisa nodrošināšanai. 

"Nopirktā veļas mazgāšanas ražotne Salaspilī sniegs iespēju palielināt "Elis tekstila serviss" jaudu un turpināt attīstīt mūsu darba apģērbu servisu," pauda Salnājs.

Pēc kompānijā minētā, "Elis tekstila serviss" izteicis piedāvājumu "Irve" darbiniekiem, kuri strādā Salaspils ražotnē, turpināt darbu "Elis tekstila serviss" komandā.

Kopš 2017.gada septembra "Elis tekstila serviss" ir iekļauts starptautiskajā "Elis" uzņēmumu grupā, kas darbojas 28 Eiropas un Latīņamerikas valstīs. Kopš 2019.gada oktobra uzņēmums strādā ar nosaukumu - "Elis tekstila serviss", kamēr iepriekš kompānijas nosaukums bija "Berendsen tekstila serviss", bet vēl pirms tam - "Emblēmu paklāju serviss".

Latvijā "Elis tekstila serviss" piedāvā tādus pakalpojumus kā maināmie paklāji, darba apģērbu serviss, higiēnas aprīkojums labierīcībām, mopu serviss, kā arī virtuves dvieļu un mikrošķiedras lupatiņu noma. "Elis" sniedz servisu gan Rīgā, gan visās lielākajās Latvijas pilsētās un reģionu centros.

2019.gadā "Elis tekstila serviss" strādāja ar 9,313 miljonu eiro apgrozījumu un 1,6 miljonu eiro peļņu, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānija reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 4,786 miljoni eiro.

Savukārt "Irve" 2019.gadā strādāja ar 3,091 miljona eiro apgrozījum un 61 116 eiro peļņu. Kompānija reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 4036 eiro. Uzņēmums pieder Jānim Bumbulim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.