Menu
 

Pie Siguldas pagasta Kultūras nama atgriezīsies āra lasītava

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – www.sigulda.lv Foto – www.sigulda.lv

15.maijā Siguldas pagasta Kultūras nama pagalmā atgriezīsies grāmatu maiņas plaukts un āra lasītava “Lasīt var visu!”. Pagājušā gada vasarā atklātā āra lasītava un grāmatu maiņas plaukts vēsajā sezonā bija "devušies ziemas miegā", bet, plaukstot pirmajiem pumpuriem un ziediem, atkal piedāvās lasīt svaigā gaisā, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Lai priecīgo notikumu padarītu īpašāku, 15.maijā no plkst. 11.00 līdz 19.00 Siguldas pagasta Kultūras nama pagalmā būs apskatāma bērnu vokālās grupas “Zibsnis” vadītāja un dzejnieka Andra Marta (Ata Priedīša) un Alises Hanas kopdarba izstāde. Savukārt visas dienas garumā grāmatu plaukta apmeklētājus priecēs bērnu vokālās grupas “Zibsnis” dziesmu ieraksti, kas sagatavoti pandēmijas ierobežojumu laikā.

Kā norāda pašvaldībā, grāmatu maiņas plaukts pie Siguldas pagasta Kultūras nama galvenajām durvīm būs pieejams visu diennakti, mudinot ikvienu paņemt kāroto grāmatu un baudīt pozitīvas emocijas, vai arī atvērt grāmatu, par kuru nekas nav dzirdēts, un atrast tajā pārsteigumu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.