Menu
 

“Ķekavas Bulldogs/NND” florbolistes nodrošina vietu Latvijas čempionāta pusfinālā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Līdz ar uzvaru pār Cēsu komandu “Lekrings” vietu Latvijas florbola virslīgas čempionāta pusfinālā un vismaz sudraba medaļas svētdien nodrošinājušas “Ķekavas Bulldogs/NND” florbolistes. Raibi nedēļas nogalē klājies citām Pierīgas florbola komandām.

“Buldodzes” svētdien viesos tikās ar “Lekrings” florbolistēm, mača vidū iemta mājinieču vārtos sešas bumbiņas pēc kārtas un svinēja uzvaru 8:4. Anna Ankudinova uzvarētājām guva divus golus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Pa trim punktiem Andai Lužai (2+1), Līgai Vancānei un Dārtai Derupai (pa 1+2).

Bēdīgāk klājās “FK Ķekava” dāmu komandai, kas vēl varēja pacīnīties par otro vietu un ceļazīmi uz pusfinālu ar novadniecēm, taču piedzīvoja sakāvi spēlē pret turnīra līderēm Kocēnu “Rubenes” florbolistēm 6:12. Kristīnei Kirilovai un Katrīnai Katei Fībigai pa diviem goliem un vienai rezultatīvai piespēlei.

Neatkarīgi no otrdien plānotās abu Ķekavas komandu savstarpējās spēles iznākuma “Ķekavas Bulldogs/NND” florbolistes (31 punkts 13 spēlēs) garantējušas otro vietu aiz “Rubenes” (42 p. 14 sp.) un priekšā “FK Ķekava” (25 p. 13 sp.).

Vīru virslīgas turnīrā “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” florbolisti divu dienu laikā vispirms ar 1:6 zaudēja Talsu NSS/”Krauzers” vienībai, bet pēc tam ar 12:5 pieveica “Rubeni” (Rolandam Kovaļevskim 3+2, Danielam Jānim Anim 3+1). Savukārt “Ķekava” sīvā cīņā pret čempionāta vicelīderiem FBK “Valmiera” pamatlaika pēdējā sekundē skaitliskajā mazākumā ļāva pretiniekiem panākt izlīdzinājumu un pēcspēles metienu sērijā piedzīvoja zaudējumu 2:3 – spēlē 5:6.

Virslīgas turnīra tabulā “Apelsīns/Oxdog Ulbroka” ieņem trešo pozīciju (38 p. 17 sp.) aiz “Lekringa” (45 p. 17 sp.) un FBK “Valmiera” (42 p., 20 sp.) un priekšā “Rubenei” (33 p. 20 sp.) un “Ķekavai” (31 p. 18 sp.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.