Menu
 

Ādažos četras stundas dzēsts ugunsgrēks dzīvojamā mājā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) kopš nedēļas sākuma no Pierīgas novadiem un Jūrmalas saņēmis desmit izsaukumu. Seši bijuši saistībā ar ugunsgrēkiem un četri – par nepieciešamiem glābšanas darbiem.

Pirmdien plkst.19.53 VUGD steidzās uz izsaukumu Ādažos, kur dega divstāvu dzīvojamās mājas mansards, jumts un fasāde 600 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies divi cilvēki. Plkst.00.19, dzēšanas darbos piedaloties Inčukalna brīvprātīgajiem ugunsdzēsējiem, šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts. Dūmu detektori mājoklī nebija uzstādīti, norāda VUGD.

Vēl Fabrikas ielā Jūrmalā deguši atkritumi 100 m2 platībā, Carnikavā – skaidas, koks un sausā zāle, bet neapsamniekotā garāžā Atbalss ielā Jūrmalā, kā arī Salaspils novadā un Pārolainē – atkritumi.

Otrdien Gaismas ielā Ķekavā glābēji atbrīvojuši mājas jumta renē iesprūdušu kaijas mazuli, Saulkrastos nocēluši no koka kaķi, bet Ilūkstes ielā Jūrmalā un Babītes novada Brīvkalnos sazāģējuši un aizvākuši ceļa braucamajai daļai pārkritušus kokus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.