Menu
 

"Jūrmalas festivālu" atklās Maestro Raimonda Paula jubilejas koncerts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Kaspars Garda Foto – Kaspars Garda

No 27. līdz 31. jūlijam ar pieciem krāšņiem koncertiem Dzintaru koncertzālē klātienē norisināsies septītais “Jūrmalas festivāls”. Šī gada festivāls 27. jūlijā plkst. 20.00 Dzintaru koncertzālē tiks atklāts ar Raimonda Paula 85. jubilejas koncertu “Ceturtais vilnis”, kurā populāras un klausītāju iemīļotas Paula dziesmas izpildīs bagātīga solistu buķete.

Dzintaru koncertzāles pārstāvis Mārtiņš Pučka informēja, ka klausītājiem būs ekskluzīva iespēja vienā koncertā dzirdēt šī brīža izcilākos latviešu estrādes mūziķus, jaudīgos un daudzpusīgos dziedātājus – Intaru Busuli, Daumantu Kalniņu, Zigfrīdu Muktupāvelu, neatkārtojamās Maestro skatuves mūzas – Laimu Vaikuli, Anci Krauzi, Dināru Rudāni, spēcīgo balsu īpašnieces – Aiju Vītoliņu, Agnesi Rakovsku, Niku Plotņikovu, estrādes ikonas – Žoržu Siksnu, Normundu Rutuli, grupas “Credo” un “Remix”, Latvijas Radio bigbendu, “Sinfonietta Riga” stīgu grupu un citus māksliniekus.

Koncertā skanēs zināmākie Raimonda Paula mūzikas hiti kā “Cāļus skaita rudenī”, “Anniņa vanniņā”, “Muļķe sirds”, kurām dungot līdzi varēs teju katrs, leģendārās kompozīcijas “Vernisāža”, “Viss nāk un aiziet tālumā”,  smeldzīgi skaistās melodijas no kinofilmām “Teātris” un “Ilgais ceļš kāpās”, balādiskie šedevri “Baltā saule”, “Es aiziet nevaru”, tautā iemīļotā “Manai dzimtenei”, nebēdnīgi dejojamās dziesmas “Vīrietis labākajos gados”, “Džaivs” un citi Raimonda Paula skaņdarbi.

Jau ziņots, ka no 27. līdz 31. jūlijam ar pieciem krāšņiem koncertiem Dzintaru koncertzālē klātienē norisināsies septītais “Jūrmalas festivāls”. Festivāla goda mākslinieks operdziedātājs Aleksandrs Antoņenko kopā ar Latvijā un pasaulē atzītiem māksliniekiem Raimondu Paulu, Kseniju Sidorovu, Ivetu Apkalni, Zandu Švēdi, Intaru Busuli, Laimu Vaikuli, Daumantu Kalniņu, Dināru Rudāni, Latvijas Radio Bigbendu, Sinfonietta Rīga, Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, diriģentiem Aināru Rubiķi un Andri Pogu, kā arī citiem māksliniekiem aicina uz grandiozāko vasaras muzikālo piedzīvojumu Dzintaru koncertzālē.

Jūrmalas Festivāla koncertu apmeklētājiem būs jāuzrāda sadarbspējīgu vakcinācijas vai Covid-19 izslimošanas sertifikātu, kā arī personu apliecinošu dokumentu. Noteikumi attiecas arī uz bērniem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.