Menu
 

Aptauja: Vairāk nekā 70% Ropažu novada iedzīvotāju ir apmierināti ar dzīvi novadā

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Vairāk nekā 70% Ropažu novada iedzīvotāju ir apmierināti ar dzīvi novadā, liecina pašvaldības veiktā iedzīvotāju aptauja.

27,9% aptaujāto pauduši, ka ar dzīvi Ropažu novadā nav apmierināti, bet 72,1% aptaujas dalībnieku norādījuši, ka kopumā ir apmierināti ar dzīvi Ropažu novadā.

39,5% no aptaujas dalībniekiem norādījuši, ka pašvaldības sadarbība ar iedzīvotājiem ir nepietiekami laba. 25,1% sadarbību vērtē kā labu, bet 3,2% - kā teicamu.

Lielākā daļa aptaujāto norādīja, ka ar pašvaldību vispār nesazinās. Šādu atbildi atzīmēja 32,5% aptaujāto. 26,7% norādīja, ka izmanto e-pakalpojumus un "www.latvija.lv" sniegtās iespējas. 16,6% sazinās tieši ar pašvaldības konkrēto jomu speciālistiem, savukārt 10,4% saziņai izmanto sociālos tīklus. 8,3% norādījuši, ka vēršas pašvaldības Klientu apkalpošanas centros.

Kā informē pašvaldība, aptauja tika organizēta no no 8.februāra līdz 28.februārim. Aptaujas anketas bija aizpildāmas gan elektroniski, gan izdrukas formātā. Anketas bija pieejamas Ropažu novada pašvaldības interneta vietnē. Informācija par aptauju un tās norisi tika izplatīta, izmantojot pašvaldības sociālo tīklu kanālus.

Aptaujas anketas tika izplatītas drukātā veidā reizē ar pašvaldības informatīvā izdevuma "Tēvzemīte" februāra numuru 15 000 lielā tirāžā, piegādājot aptaujas anketas visu Ropažu novada pašvaldības iedzīvotāju pastkastēs.

Aptaujā kopumā piedalījās 505 Ropažu novada iedzīvotāji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.