Menu
 

Līgo, līgo šovasar! Apriņķis.lv

  • Autors:  Rīgas Apriņķa Avīze
Attēls - Agris Liepiņš Attēls - Agris Liepiņš

Lai gan Līgo dienu un Jāņus šogad sagaidām ļoti saspringtā laikā, “Rīgas Apriņķa Avīze” novēl, lai svētkus spējam nosvinēt ar patiesu prieku un pateicību par visu mums dāvāto: savu zemi un valsti, savu ģimeni un mīļajiem cilvēkiem, bērniem, mazbērniem un radu bērniem. Ar īpašu pateicību par dāvāto dzīvību un mieru, kas šogad atkal un atkal domās liek atgriezties pie kaimiņu zemes Ukrainas, kur jau ceturto mēnesi noris nežēlīgs karš.

Un arī tad, ja sarunās pie ugunskura sanāk pažēloties par dārgiem laikiem, pārāk nenoskumstiet – atcerieties, ka mēs joprojām dzīvojam pasaules pārtikušākajā daļā. Ja šobrīd vēl dzīvojam neziņā, kā šoruden būs ar mājas vai dzīvokļa apkuri, varbūt mazināt satraukumu par ažiotāžu ar kokskaidu granulām un briketēm palīdzēs kopīgi dalītas bēdas izpratne, zinot, ka pašvaldību vadītājiem siltuma nodrošināšana sagādā tikpat lielas reizes kā mums. Turklāt ar vēl lielāku atbildības nastu.

Un, pat ja šogad svētku galds būs pieticīgāks, lai tas nemazina jūsu satikšanās prieku un prieku par to, ka varam kopā dziedāt un sagaidīt saullēktu!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.