Menu
 

Aptauja Ogrē. Kam X stundā būtu jāaizstāv Latvija? Apriņķis.lv

  • Autors:  Ritvars Raits, “Ogres Vēstis Visiem”
Foto - Ritvars Raits un twitter.com/Latvijas_armija Foto - Ritvars Raits un twitter.com/Latvijas_armija

No 5.septembra līdz 9.oktobrim Latvijā norisinājās militāro mācību cikla “Namejs 2022” rudens posms. Lai stiprinātu un pilnveidotu civilmilitāro sadarbību, militārajās mācībās piedalījās gan valsts un pašvaldību iestādes, gan arī pārstāvji no privātā sektora uzņēmumiem un organizācijām, sniedzot dažāda veida atbalstu, tādējādi stiprinot visaptverošu valsts aizsardzības sistēmu Latvijā.

Dace

X stundā mūsu valsts jāaizstāv būs Latvijas armijas karavīriem kopā ar mūsu sabiedrotajiem no NATO. Man tādā gadījumā pirmām kārtām būtu jārūpējas par savu bērnu drošību. Ir jau izdomāts plāns, kā to darīt. Ja vajadzētu, arī es aizstāvētu Latviju.

Vilnis

Uzreiz pat nemācēšu pateikt. Jāaizstāv pašiem sevi. Protams, jāskatās, kāds tas apdraudējums ir. Ja tas būtu uzbrukums ar atomieročiem, vajadzētu pēc iespējas ātrāk labāk paslēpties no tāda trieciena. Ja kāds cits apdraudējums, arī jāvērtē situācija.

Liene

Mūsu valsts pirmām kārtām jau būtu jāaizstāv pašu ticībai. Cīņā pret apdraudējumu būtu jāiesaistās mūsu armijai un visai tautai, tikai tā mēs varētu nosargāt savu Latviju.

Sergejs

Latvija ir jāaizstāv katram mūsu valsts iedzīvotājam. Mums ir Zemessardze, mums ir armija, un mums ir cilvēki, kas šeit dzīvo. Es pats neesmu zemessargs, jo vecums jau pārāk liels. Tomēr, ja kāds uzbruks Latvijai, es došos to aizstāvēt un būšu pirmajās rindās.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.