Menu
 

Konkursā aicina iedzīvotājus gatavot praktiskas lietas no otrreizējiem izejmateriāliem

  • Autors:  LETA
Ilustrācija  - “Zaļā josta” Ilustrācija - “Zaļā josta”

Izlietotā iepakojuma apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Zaļā josta" izsludinājis konkursu "Viens zaļš darbs Latvijai", kurā iedzīvotāji aicināti gatavot praktiskas lietas no otrreizējiem izejmateriāliem, informēja uzņēmumā.

Konkursā "Viens zaļš darbs Latvijai" aicināti piedalīties dalībnieki individuāli vai kolektīvi, no otrreizējām izejvielām vai dabas materiāliem izgatavojot praktiskas un oriģinālas lietas.

Lai piedalītos konkursā, konkursa pieteikums kopā ar izgatavotā darba fotogrāfijām līdz 2022.gada 14.novembrim jāsūta uz e-pastu "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", norādot informāciju par darba autoru un izgatavoto darbu.

Trīs labāko darbu autori tiks apbalvoti ar pārsteiguma balvām, katru 150 eiro vērtībā. Tāpat ar simpātiju balvām tiks apbalvoti oriģinālāko ideju autori.

Informācija par konkursa norisi un konkursa nolikums atrodams vietnē "tirailatvijai.lv" un "Zaļā josta" mājaslapā "zalajosta.lv".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.