Menu
 

Bērziņam un Botam/Plūmem septītās vietas Pārksitijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Mareks Galinovskis Foto - Mareks Galinovskis

Siguldietis Gints Bērziņš individuālajās sacensībās vīriem un ropažnieki Mārtiņš Bots/Roberts Plūme divnieku ekipāžu sacensībās ierindojās septītajā vietā Pasaules kausa izcīņas trešā posma sacensībās piektdien Pārksitijas trasē ASV.

Bots un Plūme pirmajā braucienā uzrādīja desmito laiku, bet otrajā ar sesto labāko rezultātu pakāpās uz septīto pozīciju. Par posma uzvarētājiem kļuva titulētie vācieši Tonijs Egerts un Saša Benekens, Latvijas labākā ekipāža viņiem summā zaudēja 0,477 sekundes.

Pasaules kausa debitanti garkalnietis Eduards Ševics-Mikeļševics un Lūkass Krasts ar 14.un 11.rezultātu braucienos summā 16 divnieku konkurencē ieņēma 12.vietu 0,899 sekundes aiz uzvarētājiem.

Pasaules kausa absolūtajā kopvērtējumā pirms sestdienas Sprinta kausa sacensībām līderi ir Juri Tomass Gats un Rikardo Martins Šēfs no Austrijas (315 p.). Bots/Plūme ieņem piekto vietu (231), bet Ševics-Mikeļševics/Krasts desmito vietu (135 p.).

Naktī uz sestdienu notikušajās sacensībās vīriem uzvarēja itālietis Dominiks Fišnallers. G.Bērziņš ar piekto un vienpadsmito rezultātu braucienos ieņēma septīto vietu (+0,558 s), bet saulkrastietis Kristers Aparjods, neveiksmīgi veicis pirmo mēģinājumu (14.laiks), otrajā bija trešais ātrākais un pakāpās uz devīto pozīciju (+0,607 s).

Pasaules kausa kopvērtējumā līderis ir Volfgangs Kindls no Austrijas (310 p.). Aparjods ir septītajā pozīcijā (187) un Bērziņš devītajā (155 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.