Menu
 

Sākusies pieteikumu iesniegšana Siguldas novada pašvaldības konkursā "Tūrisma atspere"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - sigulda.lv Ilustrācija - sigulda.lv

Ar saukli “Atsperies un īsteno” Siguldas novada pašvaldība ir izsludinājusi konkursu “Tūrisma atspere”.  Konkursa mērķis ir atbalstīt ekonomiski ilgtspējīgu projektu īstenošanu  mazos un vidējos uzņēmumos, kas darbojas tūrisma un viesmīlības jomā, lai veicinātu Siguldas novadā plašāku un noturīgāku tūrisma un viesmīlības piedāvājumu.

Siguldas novada pašvaldībā vēsta, ka konkursā var piedalīties Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Komercreģistrā reģistrētas juridiskas personas, kas savas biznesa projekta idejas:
- īstenos pašvaldības administratīvajā teritorijā;
- veicinās tūrisma un viesmīlības jomās piedāvāto produktu un pakalpojumu daudzveidību pašvaldības administratīvajā teritorijā;
- sekmēs jaunu darbavietu radīšanu un papildu ienākumus pašvaldības administratīvajā teritorijā.

Kopējais konkursā pieejamais finansējums ir 30 000 eiro, maksimālais viena projekta īstenošanai pieejamais līdzfinansējums ir 7500 eiro. Iecerētās projekta aktivitātes realizējamas 18 mēnešu periodā no līguma parakstīšanas brīža.

Konkursa pieteikumu pieņemšana sākas 1. martā un noslēgsies 31. martā. Iesniegtos projektus vērtēs seši žūrijas komisijas locekļi, tostarp uzņēmumu un pašvaldības pārstāvji. Konkurss norisināsies un tiks vērtēts trīs kārtās. Ar konkursa vērtēšanas kritērijiem un iesniedzamajiem dokumentiem var iepazīties pašvaldības tīmekļa vietnē, detalizēta informācija un konsultācijas pieejamas arī rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot uz tālruņa numuru 22017156.

Konkursu “Tūrisma atspere” rīko un finansē Siguldas pašvaldības aģentūra “Siguldas Attīstības aģentūra”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.