Menu
 

Sezonas divdesmitajā spēlē pārtrūkst Siguldas basketbolistu uzvaru sērija

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - BK "Sigulda/Modern house" Foto - BK "Sigulda/Modern house"

Reģionālās basketbola līgas turnīrā pirmo zaudējumu 20 cīņās piedzīvojuši BK “Sigulda/Modern house” spēlētāji, kuri pusfināla sērijas otrajā spēlē viesos piekāpās basketbola klubam “Jaunpils”. Finālisti kļūs zināmi izšķirošajā trešajā spēlē 20.martā plkst.20 Siguldā.

Pārliecinošā uzvara 97:63 pusfināla pirmajā mačā Siguldā lika domāt, ka arī Jaunpils basketbolisti nespēs paveikt to, kas nevienam šosezon nebija izdevies – sagādāt siguldiešiem zaudējumu. Taču savās mājās viņi sāka ļoti sparīgi – 5.minūtē Siguldas komandai jau “mīnus 10” (6:16), 8.minūtē – “mīnus 23” (10:33), bet pēc pirmā puslaika 37:59. Laukuma saimnieki meta ar augstu precizitāti, turklāt darīja to daudz biežāk par pretiniekiem, jo pārliecinoši vinnēja cīņā par atlēkušajām bumbām pie abiem groziem.

Sākot no otrās ceturtdaļas, cīņa laukumā izlīdzinājās, taču starpība tā arī turējās aptuveni 20 punktu robežās, un nedaudz tuvāk siguldieši tika tikai pamatlaika izskaņā, kad mača liktenis jau faktiski bija izšķirts. Beigu rezultāts 105:89 BK “Jaunpils” labā.

BK “Sigulda/Modern house” sastāvā rezultatīvākie bija Toms Ķēdis (27 punkti), Kārlis Večens (19), Jorens Duļevskis (11) un Elvis Saulītis (10 p.).

Jau ziņots, ka pirmie RBL finālā iekļuva Salaspils sporta skolas basketbolisti, kuri otrajā pusfinālā divreiz uzvarēja basketbola klubu “Madona”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.