Menu
 

Aptauja. Vai sekojat līdzi sporta dzīves notikumiem? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un LETA Foto - Liene Ozola un LETA

Divu pasaules kaislīgāko hokeja valstu lielākajās arēnās Tamperē un Rīgā no 12.līdz 28.maijam norisināsies pasaules čempionāts hokejā. Latvijai tā būs iespēja čempionātu aizvadīt ar līdzjutējiem, jo 2021.gadā Covid-19 ierobežojumu dēļ spēles norisinājās tukšās arēnās. Tāpat kā 2006.un 2021.gadā, čempionāts notiks arēnā “Rīga”, kuras ietilpība ir līdz 9550 skatītājiem.

Zane no Ķeguma

Maz sanāk sekot līdzi sporta norisēm, jo diena paiet darbā un mājas pienākumos. Mans dēls ir vairāk informēts par notikumiem sportā. Tā kā viņš nodarbojas ar svarcelšanu un kultūrismu, viņu, protams, vairāk interesē šie sporta veidi.

Anatolijs no Ogres

Jā, sekoju līdzi sporta notikumiem. Pēdējais lielākais pārdzīvojums bija par mūsu daiļslidotāju Denisu Vasiļjevu un viņa startu pasaules čempionātā. Mani vairāk interesē lielās sacensības – Eiropas un pasaules čempionāti –, ja tajos piedalās Latvijas sportisti. Tad ir aizraujošāk skatīties.

Kārlis no Rīgas

Nē, sporta notikumi mani neinteresē, tāpēc arī nesekoju līdzi norisēm sportā. Manu interešu lokā ir notikumi, kas saistīti ar kultūru, mākslu, politiku un sabiedriskām aktivitātēm.

Sofija no Ogres

Es pati neinteresējos par sportu, taču ir sporta notikumi, kuriem aktīvi seko līdzi mani kolēģi vai draugi. Pēdējais lielais notikums, par kuru nevarēju nezināt un nesekot līdzi, bija pasaules čempionāts futbolā. Tad tiku ierauta līdzi spēļu vērošanā un līdzpārdzīvojumos, kad katram bija mīļākā komanda un sportists. Mans favorīts ir Neimārs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.