Menu
 

Salaspils telpu futbola klubs izcīna virslīgas bronzu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - TFK "Salaspils" Foto - TFK "Salaspils"

Telpu futbola klubs “Salaspils” ceturtdien izšķirošajā spēlē par trešo vietu Telpu futbola virslīgā pret futbola klubu “Nīca”/”OtankiMill” nenosargāja triju vārtu pārsvaru, tomēr svinēja uzvaru pēcspēles sitienu sērijā un izcīnīja bronzas medaļas.

Sērijā, kurā likumsakarīgi tikās virslīgas pamatturnīra trešās un ceturtās vietas ieguvēji, pirmajā spēlē Salaspilī laukuma saimnieki pēc pirmā puslaika bija iedzinējos 0:2, taču otrā puslaika pirmajā pusē Andrejs Kondratjevs, Eduards Martins un Aleksejs Panfilovs guva trīs vārtus, bet vēlāk Kirils Butovskis arī ceturtos. Pašās beigās viesi gan vienus vārtus atguva, taču no zaudējuma neizglābās – 4:3 “Salaspils” labā.

Arī otrajā spēlē Nīcā pirmie vadībā izvirzījās viesi – 7.minūtē precīzs bija K.Butovskis. Taču vēl pirmajā puslaikā mājinieki pārņēm vadību (2:1) un pēc pārtraukuma iesita vēl trīs golus (ceturto tukšos vārtos, piekto ar soda sitienu) – 5:1 “Nīca”/”OtankiMill” labā.

Zelta medaļu liketnis tika izšķirts valsts svētku dienā Salaspils sporta namā. Cīņu laukuma saimnieki sāka vareni – nebija nospēlētas vēl septiņas minūtes, kad rezultāts bija jau 3:0 viņu labā (precīzi sita Marks Ziļs, Andrejs Burenkovs un Aleksejs Panfilovs). Tomēr puslaika vidū Nīcas futbolisti atguva vienus vārtus, piecas minūtes vēlāk otrus, un intriga bija.

Otrā puslaika sestajā minūtē viesi arī panāca izlīdzinājumu 3:3, bet gan atlikušajās pamatlaika minūtēs, gan 10 minūšu papildlaikā sāncenši uzmanīgi spēlēja aizsardzībā, tāpēc vārtu gūšanas iespēju bija maz. Uzvarētājus bija jānoskaidro pēcspēles sitienu sērijā, kurā ar 4:2 pārāki izrādījās TFK “Salaspils” futbolisti.

Telpu futbols Salaspilī ar to gan vēl nav galā. Jau 6.maijā plkst.16.30 Salaspils sporta namā paredzēta virslīgas “zelta” finālsērijas trešā spēle – sacentīsies “RFS Futsal” un “Riga FC” komandas. Sērijā līdz trim uzvarām rezultāts ir neizšķirts 1:1.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.